Пізнай.com Latest Питання

Віктор

Що таке фримейл?

Підкажіть, будь ласка, що таке фримейл?


1 Відповідь

  1. Привіт!

    Для початку скажу, що правильно не “фрИ -“, а “фрІмейл”. Складається з двох англійських слів: “free” ” та mail”, що у перекладі з англійської означає дослівно: “вільна” або “безкоштовна пошта”. В Україні популярний провайдер Ukr.net, серед безкоштовних інтернет-послуг також надає послуги безкоштовної електронної пошти, яка називається Mail.ukr.net (або freemail ukr net).

    Пошта ukr.net також безкоштовно забезпечує надання інтернет-користувачам окрім безкоштовної електронної пошти купу різних додаткових послуг таких як, наприклад безкоштовний безлімітний простір для зберігання інформації, захист від спаму, можливість використання сервісу з мобільного телефону, календар, адресна книга, диспетчер завдань та ін.

    Тут як і в багатьох електронних поштах є різні теми для інтерфейсу, а також різні колірні схеми.

    Є також різні форми відновлення паролів та, що важливо – двофакторну автентифікацію.

    Як на мене, однією із переваг фрімейлу є те, що це чи не єдина в Україні електронна пошта, яка забезпечує цілодобову підтримку інтернет-користувачів за допомогою телефону. Більшість інших поштових служб підтримують своїх клієнтів за допомогою різних служб технічної підтримки, або у спеціальних полях “Найпоширеніші питання”, серед яких легко заплутатися і нічого толкового не знайти. Більшість служб технічної підтримки мають свій графік роботи,  а скринькою ми користуємося цілодобово і у разі виникнення якихось проблем, які потребують термінового вирішення, досить зручно скористатися підтримкою оператора по телефону, який, зауважте, працює цілодобово.

     

     

Залишити відповідь

Залишити відповідь

Оберіть відеохостинг, на якому знаходиться Ваше відео.

Введіть ідентифікатор відео. Наприклад, посилання: «https://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs», ідентифікатор це: «sdUUx5FdySs».